Kevätaurinko paistaa ja luonto heräilee talviunilta... Luonnon lisäksi uusi herääminen voi keväällä koittaa monelle musiikin ystävälle!


Oopperan%20kev%C3%A4t%C2%A0TAUSTAKUVA.jp


Musiikkiopiston lukuvuosi tiivistyy kevään edetessä paitsi moniin opintosuorituksiin myös lukuisiin konsertteihin! Konserttilavoille eri opetuspisteissä, päiväkodeissa, kouluissa, juhlasaleissa ja jopa kauppakeskuksissa kiipeävät niin musiikkiopiston nuoret alkajat, opintojaan viimeistelevät konkarit kuin itse opettajatkin! Tule kuulolle; konserttiohjelmat ovat vaihtelevia ja monipuolisia ja takuuna voimme luvata kotiinviemisiksi hyvän mielen! www.pkmo.fi 


Kevät on myös uusien oppilaiden hakuaikaa. Musiikkiopistopäivä houkutteli hienosti väkeä seikkailemaan Kouvola-talossa ja tutustumaan soittimiin. Lisäksi Pohjois-Kymen musiikkiopiston iloiset musikantit ovat kiertäneet tänäkin keväänä konsertoimassa monille eskari- ja päiväkotiryhmille!

WP_20160412_012.jpg

Jos perheessäsi on soittamisesta innostunut nuori, laita hakemus tulemaan! Musiikkiopistossa voi opiskella lähes 30 soitinta tai laulua, kevyttä tai klassista, yksin ja ryhmässä... Lisätietoa opiskelusta löydät musiikkiopiston verkkosivulta tai rimpauttamalla toimistoon. Hakulomakkeita löytyy Kouvolassa kirjastoista, Iitissä ja Luumäellä kunnanvirastoista sekä tietysti musiikkiopiston verkkosivuilta, joihin on linkki TÄSTÄMusiikkiopiston hakuaika tänä keväänä kestää perjantaihin 6.5. asti. 

Entä mikä on sopiva ikä aloittaa soittaminen? Haanojan päiväkodissa lasten mukana viuluun rakastui päiväkodin ohjaaja! Ja mikä ettei, sillä musiikkiopiston avoimelle osastolle ovat tervetulleita opiskelemaan kaikki musiikkiin syttyneet ikään katsomatta! 

Lisätietoa musiikkiopisto-opiskelusta, avoimesta osastosta, hakemisesta ja soittimista saat toimistosta: 045-2652508 tai 0400-151998. Soivaa kevättä! :)


Document-page-001.jpg