Musiikkiopiston Nenäpäivätiimi on valmiina laittamaan nenänsä likoon hyvän asian puolesta jo viidettä kertaa. Tämän vuoden konsertin teemana ovat Nenäviisut – siis Euroviisuhittejä eri vuosikymmeniltä.

Keskiviikkona 4.11. klo 18.00 Kouvola-talon Simelius-salin täyttävät musiikkiopiston yhtyeet ja solistit. Esiintymässä nähdään mm. "Lordi" ja juontajana konsertissa on Euroviisukonkari, Kouvolan oma "Katri-Helena", näyttelijä Satu Taalikainen. Nenäviisujen lipputulot kerätään kokonaisuudessaan Nenäpäivälle ja konsertin järjestelyissä on mukana myös Kouvola-talo. Jo suuren konsertin aattona 3.11 klo 19.00 musiikkiopiston tutkintosalissa soi Nenän varjossa -konsertti, jossa suoritetaan lipaskeräys Nenäpäivälle. Ilmassa on siis suuren musiikkijuhlan tuntua!

Tapahtumaan voi ilmoittautua mukaan tässä

 

Miksi olemme mukana? Musiikkiopistolaiset ovat kautta opiston historian antaneet osaamistaan erilaisiin hyväntekeväisyyshankkeisiin. Moni oppilas ja opettaja on vuosien varrella esiintynyt palvelutaloissa, kirkkokonserteissa, kouluissa ja päiväkodeissa sekä monissa tapahtumissa pyyteettömästi, auttamistarkoituksessa. Nenäpäivä kokoaa kaikki musiikkiopistolaiset mukaan tekemään hyvää yhdessä.

Lapsille ja nuorille – samoin meille aikuisillekin – tekee hyvää katsoa maailmaa kokonaisuutena. Me saamme elää turvassa, suomalaisten lasten ei tarvitse käydä töissä vaan he saavat opiskella ja harrastaa. Nenäpäiväkampanja antaa mahdollisuuden auttaa omalla osaamisella, musiikilla. Tähän auttamiseen tarvitsemme muitakin kuin musiikkiopistolaisia: yleisöä konserttiimme sekä lahjoittajia tiimillemme. Musiikkiopiston Nenäpäivätiimille voi jo lahjoittaa tässä

 

Entä kotimaan lapset ja nuoret, eivätkö hekin tarvitse apua? Viime keväänä opiston henkilökunta konsertoi uuden lastensairaalan hyväksi, ja ensi Ystävänpäivälle on suunnitteilla vastaavanlainen konsertti. Sen tuotto ohjataan oman kaupunkimme ja alueemme nuorille. Musiikki tekee soittajalle ja laulajalle hyvää, se on tieteellisesti todistettu. Musiikilla voi myös tehdä hyvää muille. Tulkaa mukaan osaksi Pohjois-Kymen musiikkiopiston Nenätiimiä!

 

Johanna Hasu