Musiikkiopistolaiset ovat jälleen tekemässä hyvää oman alueen lapsille ja nuorille. Jo perinteeksi muodostunut, Ystävänpäivän läheisyyteen sopivasti osuva, hyväntekeväisyyskonsertti soi tällä kertaa Kouvolan kaupungin perhetukikeskuksen lasten ja nuorten hyväksi. Perhetukikeskuksiin tarvitaan lisää erilaisia pelejä, liikuntavälineitä tai muita harrastusvälineitä. Näin voitaisiin innostaa lapsia ja nuoria kokeilemaan jotain uutta, ja mahdollisesti löytämään uuden harrastuksen tai kiinnostuksen kohteen. Me musiikkiopistolaiset tiedämme, miten hyvä harrastus antaa elämään sisältöä, tuo onnistumisen elämyksiä ja kantaa koko loppuelämän, joskus jopa ammattiin asti.

Kun tehdään hyvää yhdessä, Ystävänpäivän hengessä, myös esiintyjät saavat itselleen hyvän mielen yhdessä tekemisen kautta. Syntyy uusia kokoonpanoja, tutustuu työkaveriin uudella tavalla, voi tuoda mukanaan konserttiin esiintymään sellaisen ihmisen, joka ei työskentele musiikkiopistolla, mutta jonka kanssa musisointi on erityisen ihanaa.

Yhdessä tekemisen teema näkyy myös yhteistyökumppaneissa. Kouvolan seurakunta on mukana järjestämässä yhdessä konserttiamme, saamme soittaa ja laulaa upeassa Maria-salissa! Yhteistyössä on mukana myös Kouvolan Sanomat, jonka ansiosta tieto konsertista leviää toivottavasti mahdollisimman laajalle. Perinteinen yhteistyökumppani on myös Pitopalvelu Annikki Ruokonen, joka loihtii herkut konserttia edeltävälle brunssille. Viime keväänä eläkkeelle jäänyt Annikki harrastaa mielellään hyväntekeväisyyttä, edelleen! Jotta brunssin kustannukset saadaan alas, ja tuotto mahdollisimman korkealle, menussa on paljon itse kerättyjä tai kalastettuja raaka-aineita. Mukana yhdessä tekemisessä on siis monta ihmistä.

 

Konsertissa esiintyvät muun muassa: Pekka Ainali, Johanna Hasu, Karl-Heinz Hennen, Juha Johansson, Kirsi-Marja Kiilavuori, Jukka Kumpulainen, Svetlana Lilitckaia, Minna Lintukangas, Katariina Ruokonen ja Päivi Stenvall

Menu sekä myöhemmin myös konsertin ohjelma löytyvät tästä linkistä: http://www.pkmo.fi/events/ystavanpaivan-brunssi/

Hyväntekeväisyysbrunssi ja -konsertti sunnuntaina 12.2. Kouvolan seurakuntakeskuksen Maria-salissa.

Brunssi klo 11.00: Hinta 15 € aikuiset / 10 € lapset. Brunssille ainoastaan ennakkovarauksella: tuottaja@pkmo.fi

Konsertti klo 12.00: Liput 10 / 5 €, Kouvolan Sanomien etukortilla alennus aikuisten konserttilipusta 3€

Yst%C3%A4v%C3%A4np%C3%A4iv%C3%A4mainos2.

Johanna Hasu,

apulaisrehtori